Bolu Belediye Meclisi'nde yabancılar için alınan su ücret tarifesinin dolar kuru üzerinden uygulanması ve yabancı uyruklu kişilerin nikah ücretlerinin 100 bin lira olması kararı CHP ve İYİ Partili meclis üyelerinin evet oyu ile kabul edildi.
“BOLU’NUN 5 YILINI HEBA EDİYORSUNUZ”
Karara hayır oyu veren AKP’li meclis üyeleri AKP İl Başkanlığı binasında basın açıklaması düzenlendi. Basın açıklamasında söz alan AKP Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, “Bolu Belediye Başkanlığı ve Bolu Belediye Meclisi hizmet üretme makamıdır. Bolu halkı sizden hizmet beklemektedir. Bolu’nun 5 yılını heba ediyorsunuz. Bolu’nun onca sorunu varken gereksiz konularla gündemi meşgul etmeyin” dedi.
“BEL ALTI MUHABETTLER MECLİSTE GÜNDEM OLUYOR”
Tanju Özcan’ın Bolu’nun ve halkın yüzünü kızarttığını vurgulayan AKP’li Konak, “Bolumuz; gün geçmiyor ki insanlık dışı, ırkçı ve hukuk dışı uygulamaların yaşandığı bir kent olarak ülke gündemine gelmesin. Bunun son örneğini de dün yapılan Bolu Belediye Meclis Toplantısı’nda şahit olduk. Tanju Özcan, yine Bolu’muzun ve halkımızın yüzünü kızarttı.Tanju Özcan ile birlikte gelinen noktada; hizmetten, projelerden, yatırımlardan başka ne varsa Bolu Belediye Meclisi’nde konuşuluyor. Bir gün ulusal meseleler, bir gün uluslararası konular bir gün Bolu ile hiç ilgisi olmayan olaylar, kişisel şovlar, bel altı muhabbetler, ciddiyetsiz tavırlar Bolu Belediye Meclisi’nde gündem oluyor”şeklinde konuştu.
“BÜTÇE KALEMLERİNİN ÇOĞU NEREDEYSE 2 KAT ARTTI”
Konuşmasında Bolu Belediyesi’nin 2022 yılı bütçesine değinen Akbay, “Bütçe kalemlerinin çoğunun nerdeyse iki kat arttığı ama ne yazık ki bu artışların yatırıma yansımayacağı görülmektedir. Gelir Tarife cetvelindeki bazı kalemlerde misli ile artışlar görülürken dikkate alınmayan birçok kalemdeki fiyatların düz ara böl ikiye mantığıyla hesaplanıp hareket edildiği görülmektedir. Mecliste bu konularda açıklama yapma hakkımız olmasına rağmen fırsat vermeyerek süre kısıtlamasına giden Başkanın burada da hukuksuzluk yaptığı aşikardır.Şov ve şımarıklıkta sınır tanımayan Belediye Başkanı bilmelidir ki gittiği yol, yol değildir.İcraat makamının imkanları ile kendini kaybettiği kesin olan bu şahsın, insanlığını da kaybettiği ortadadır.Meselenin az sayıdaki ( 181 kişi ) yabancı uyruklu kişiden elde edilecek Belediye geliri olmadığını, bu şovların, devasa arazi satışları ve artık mahalle aralarına kadar taşan bir kısım hukuk dışı uygulama ve tavırlarını gizlemek için bir perde olarak kullandığını gayet iyi biliyoruz. Başlattığımız ve sonuna kadar sürdüreceğimiz yargı sürecinin sonunda bu şahısla aynı fiillerin içinde olduğunuzu idrak etmeniz sizin için sadece bir pişmanlık olacaktır” ifadelerine yer verdi.
AKP'DEN TANJU ÖZCAN'A TEPKİ
AKP Bolu İl Örgütü, Tanju Özcan’ın yabancılara karşı ayrımcı uygulamalarına tepki gösterdi.

YORUM EKLE
1
AKARYAKITA BÜYÜK ZAM!
2
EMEP'TEN MÜCADELE ÇAĞRISI:SESSİZ KALMAYALIM!
3
DİSK,HAYAT PAHALILIĞINA KARŞI SOKAĞA ÇIKIYOR
4
ŞEKER VE YAĞDAN SONRA KAHVE SATIŞLARINA KOTA!
5
BOLU'DA KADINLAR 25 KASIM'DA ALANLARDA OLACAK!
6
25 KASIM KADINA KARŞI ŞİDDETLE MÜCADELE GÜNÜ...
7
CHP'DEN 25 KASIM AÇIKLAMASI
8
BOLU BAROSU'NDAN 25 KASIM AÇIKLAMASI:MÜCADELEMİZ...
9
KOMŞU'DA DEHŞET: 1 ÖLÜ
10
AKÇAKOCA EMEK VE DAYANIŞMA PLATFORMU'NDAN 25...
ANKETTüm Anketler
SIRADAKİ HABER